2011. december 10., szombat

Úgy szeretném, ha ti, akik nézitek a blogomat (és a statisztikák alapján naponta átlag 20-30 megjelenítés van), nem hagynátok szó nélkül, amit láttok. Akár tetszik, akár nem: mondjatok valamit, ha lehet :)




I wish that you who are checking out my blog (and there are 20-30 page displays  day) would sometimes leave a comment. Eighter you like what you see or you don't: just please don't be silent :)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a torták. A fondant olyan, hogy játszani lehet vele és egy kis kézügyességgel csodákat művelni. Próbáltam recepteket is keresni, de vagy én vagyok ügyetlen, vagy tényleg nincsenek receptek, mert azokból sok minden kiderülne,ami a torták lényege: hogy milyen? Izlik/nem izlik - igy csak annyit tudok mondani: szépek.

    VálaszTörlés
  2. Szia Mari!

    Pont ennyi visszajelzésre vágyom, hogy tetszik-e vagy sem :) Tudom, hogy butaság, de olyan rossz érzés, hogy ez a sok ember szó nélkül "kifordul" innen, mindig azt gondolom, annyira pocsék, amit csinálok, hogy szóra se méltatják.... Receptek nincsenek, csak fotók és tortákhoz tartozó történetek.

    VálaszTörlés
  3. és köszönöm, hogy időt szántál rám!

    VálaszTörlés
  4. Mond mond

    Valami valami (Marha humoros vagyok, tudom...)

    (Különben meg egyik torta szebb, mint a másik. Biztos finomak is. ;) )

    VálaszTörlés
  5. Bea, örömmel tölt el, hogy a barátaimra mindig számíthatok :DDDDD

    VálaszTörlés